Nokia vinde 1 milion de telefoane 5800 XpressMusic

2.035 ori
<b>Nokia vinde 1 milion de telefoane 5800 XpressMusic</b>Nokia a anuntat ieri ca a reusit sa vanda telefonul 5800 XpressMusic cu numarul 1 milion, o performanta care coincide cu lansarea handsetului in Marea Britanie. Va reamintim ca Nokia 5800 XpressMusic este primul telefon muzical cu ecran touch al...

Nokia a anuntat ieri ca a reusit sa vanda telefonul 5800 XpressMusic cu numarul 1 milion, o performanta care coincide cu lansarea handsetului in Marea Britanie.

Va reamintim ca Nokia 5800 XpressMusic este primul telefon muzical cu ecran touch al finlandezilor, lansat in luna octombrie a anului trecut. Terminalul a cunoscut succesul pe piata din Hong Kong sau Rusia, el fiind "sold out" inca din primele ore de la lansare. Ieri a fost lansat telefonul si in Marea Britanie, peste 150 de clienti inghesuindu-se in fata magazinului Nokia de pe Regent Street,  in Londra.

Motivul succesului acestui telefon? O memorie de 8 GB, un display widescreen de 3.2 inchi, cu aspect 16:9, camera video de 3.2 megapixeli cu suport pentru inregistrare video VGA la 30 fps si suport pentru serviciile Share on OVi, Flickr sau Facebook. Telefonul va continua sa fie lansat pe numeroase alte piete, la nivel mondial, de-a lungul lui 2009.

Sursa: Nokia.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×