Meizu M8 isi prezinta interfata intr-un clip promotional profesionist (Video)

1.405 ori
<b>Meizu M8 isi prezinta interfata intr-un clip promotional profesionist (Video)</b>Meizu M8 este cea mai populara clona de iPhone, fabricata in China si iata ca in sfarsit exista un aspect profesionist al acestui handset. Nu este vorba de hardware sau software, ci de promovare, facuta prin intermediul clipului de mai jos, axat pe...

Meizu M8 este cea mai populara clona de iPhone, fabricata in China si iata ca in sfarsit exista un aspect profesionist al acestui handset. Nu este vorba de hardware sau software, ci de promovare, facuta prin intermediul clipului de mai jos, axat pe interfata handsetului:

Dupa cum puteti vedea, interfata terminalului imprumuta elemente din iPhone OS, Palm, Android si Windows Mobile, iar sectiunea Weather aduce aminte de TouchFLO 3D de pe HTC. Observati si ca aplicatiile sunt fix in genul celor de pe iPhone, ba chiar multe sunt aceleasi (iSync, Bonjour, Gameboy Advance Emultor, Spore etc.).

Pana si fundalul meniurilor pare imprumutat de la Palm Pre, iar daca nu sunteti familiarizati cu Meizu M8, aflati ca acesta foloseste un ecran touch similar cu cel de pe iPhone, o camera de 3.2 megapixeli, memorie interna de 8 sau 16 GB, un slot pentru carduri microSD si suporta conectivitate 3G si Bluetooth Stereo cu A2DP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×