Meizu M8 la autopsie...

1.931 ori
<b>Meizu M8 la autopsie...</b>Meizu M8 se pregateste de lansare (ca de obicei), iar daca numele acestui terminal nu va suna familiar, trebuie sa aflati ca handsetul este cea mai celebra clona chinezeasca a lui iPhone. Exista totusi unii utilizatori care au reusit sa puna mana pe o...

Meizu M8 se pregateste de lansare (ca de obicei), iar daca numele acestui terminal nu va suna familiar, trebuie sa aflati ca handsetul este cea mai celebra clona chinezeasca a lui iPhone. Exista totusi unii utilizatori care au reusit sa puna mana pe o varianta de M8 inainte de lansare, procedand exact cum au facut-o unii "geeks" cand a aparut iPhone: au disecat telefonul.

In mod surprinzator, calitatea materialelor din care este fabricat handsetul Meizu este destul de impresionanta, acelasi lucru putand fi spus si despre brandul componentelor pe care le include acesta. Evident, calitatea sa nu este aceeasi cu cea a unui iPhone, dar pentru un telefon chinezesc, standardele sunt destul de ridicate.

Meizu M8 a avut ghinion inca de prima oara cand a fost anuntat... Initial se zvonea ca va fi un handset mai performant decat iPhone, urmand a fi lansat inaintea sa, cu suport 3G si memorie de 8/16 GB. Apoi lansarea a fost amanata, ba chiar Apple a avut timp sa produca propriul telefon cu suport 3G si memorie de 16 GB. Specificatii care ne-ar fi impresionat in 2007 sunt acum la ordinea zilei, dar nu putini vor fi cei care vor cumpara un M8 in special in putinele tari in care iPhone nu a fost lansat inca.

Sursa: Uberphones.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×