iPhone permite rularea jocurilor pe televizor, datorita unui hack

2.355 ori
<b>iPhone permite rularea jocurilor pe televizor, datorita unui hack</b>Utilizarea unor hackuri ale lui iPhone SDK poate determina banarea unui utilizator al serviciului App Store, dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la Ars Technica sa modeze jocul Moto Chaser, utilizand functia video-out ascunsa a lui iPhone 2.2. Rezultatul...

Utilizarea unor hackuri ale lui iPhone SDK poate determina banarea unui utilizator al serviciului App Store, dar asta nu i-a impiedicat pe cei de la Ars Technica sa modeze jocul Moto Chaser, utilizand functia video-out ascunsa a lui iPhone 2.2. Rezultatul il aflati in urmatorul clip video:

Observati ca jocul functioneaza doar in mod landscape, iar randarea sa pe televizor "chinuie" procesorul terminalului si scade framerate-urile destul de mult. Acest lucru nu se intampla si pe iPod Touch, varianta 2G, media playerul reusind sa profite din plin de puterea CPU-ului sau.

Ceea ce vedeti in clipul de mai sus este doar o particica din ce ar putea realiza developerii daca Apple ar da liber la dezvoltarea softurilor pentru iPhone. Sau poate ca toate aceste programe si jocuri vor fi portate pe platforma libera Android si Google va profita de ele.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×