Meizu M8 poate fi upgradat la versiunea 3G pentru aproximativ 200 de dolari

1.528 ori
<b>Meizu M8 poate fi upgradat la versiunea 3G pentru aproximativ 200 de dolari</b>Meizu M8 este cea mai celebra clona chinezeasca a lui iPhone si cea care s-a confruntat cu cele mai multe probleme, fie ca e vorba de software sau de amanari ale lansarii. Ei bine se pare ca M8 va avea un urmas, modelul 3G, care va sosi pe piata sub forma...

Meizu M8 este cea mai celebra clona chinezeasca a lui iPhone si cea care s-a confruntat cu cele mai multe probleme, fie ca e vorba de software sau de amanari ale lansarii. Ei bine se pare ca M8 va avea un urmas, modelul 3G, care va sosi pe piata sub forma de upgrade al predecesorului sau.

Cel putin asa afirma J. Wong, CEO Meizu, care anunta versiuni de 8 si 16 GB ale lui M8 3G, disponibile la pretul de 190, pana la 220 de dolari, sub forma de upgrade pentru M8. Deocamdata nu cunoastem pretul handsetului de sine statator, ci doar pe cel asociat trecerii de la Meizu M8 la varianta 3G.

Aflam si ca terminalul va sosi pe piata in luna martie a anului 2010, cu un ecran cu diagonala de 3.6 inchi, cu aceeasi rezolutie de 720 x 480 pixeli.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×