Produse evoMAG.ro

Noul iPhone 3GS emite un sunet enervant... mesaje subliminale?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.526 ori
<b>Noul iPhone 3GS emite un sunet enervant... mesaje subliminale?</b>Deja stim cam tot ce e de stiu despre noul iPhone, dar iata ca suntem surprinsi sa aflam ca terminalul celor de la Apple emite un soi de "bazait" ciudat imediat dupa sunetele normale ale telefonului (deblocare, MMS, notificari etc). Sunetul are o...

Deja stim cam tot ce e de stiu despre noul iPhone, dar iata ca suntem surprinsi sa aflam ca terminalul celor de la Apple emite un soi de "bazait" ciudat imediat dupa sunetele normale ale telefonului (deblocare, MMS, notificari etc).

Sunetul are o frecventa de 15 KHz, atat de inalta incat nu toata lumea il detecteaza. Totusi, cei cu urechea fina si poate si animalele de companie s-ar putea simti deranjati de acest zgomot, care nu isi mai face aparitia daca telefonul e pe vibratii. Cei de la Boy Genius Report sunt siguri ca problema este una de software si ca va fi rezolvata printr-un update de OS.

De vreme ce tot mai multe persoane descopera acest defect, e clar ca Apple trebuie sa ia masuri, altfel isi va pierde publicul cu urechi prea agere si "publicul canin", daca putem spune asa.

[Via: iPhoneforum.ro]

Cel.ro a anunțat lichidări de stoc între 25 și 27 iulie. Promite reduceri de până la 70%! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×