HTC cauta un nume pentru un nou telefon

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.408 ori
<b>HTC cauta un nume pentru un nou telefon</b>HTC lucreaza la un nou telefon si doreste sa implice si publicul in aceasta initiativa, lansand un sondaj cu privire la numele care va fi dat handsetului. Iata propunerile in pollul de mai jos: Compania taiwaneza si-a intrebat followerii de pe Facebook ce...

HTC lucreaza la un nou telefon si doreste sa implice si publicul in aceasta initiativa, lansand un sondaj cu privire la numele care va fi dat handsetului. Iata propunerile in pollul de mai jos:

Compania taiwaneza si-a intrebat followerii de pe Facebook ce parere au in legatura cu aceste denumiri, HTC Wildfire fiind favoritul clar al publicului. El este urmat de HTC Jovi si Zeal, cu mai putin entuziasm pentru propunerea HTC Festi. Se pare ca producatorul ar cauta un nume "jucaus si tineresc". Dumneavoastra ce denumire ati alege pentru urmatorul terminal HTC?

Faptul ca taiwanezii cauta o denumire tinereasca ar putea indica faptul ca ei dezvolta un handset ieftin, cu functii de social networking si messaging, destinat tinerilor, in stilul lui Sidekick.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×