Meizu M9 va rula Android 2.2, va incorpora un display de 960 x 640 pixeli si va sosi in octombrie

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.421 ori
<b>Meizu M9 va rula Android 2.2, va incorpora un display de 960 x 640 pixeli si va sosi in octombrie</b>Cea mai populara clona de iPhone a evoluat intr-un terminal cu specificatii decente si care poate face furori in Asia. De aceasta data vorbim despre urmasul lui Meizu M8, modelul M9, care va sosi cu Android 2.2 la bord si un display cu rezolutie de 960 x...

Cea mai populara clona de iPhone a evoluat intr-un terminal cu specificatii decente si care poate face furori in Asia. De aceasta data vorbim despre urmasul lui Meizu M8, modelul M9, care va sosi cu Android 2.2 la bord si un display cu rezolutie de 960 x 640 pixeli.

In plus, handsetul va folosi o interfata customizata a lui Android (dupa cum puteti vedea in imagini) si un modul WiFi updatat. In ce priveste data de lansare, CEO-ul Meizu, Jack Wong afirma ca terminalul ar putea sosi pe piata in luna octombrie, cel putin in China, deci noi europenii mai avem de asteptat.

Meizu M9 va rula Android 2.2

Speculatiile afirma ca Meizu M9 va mai sosi cu specificatii precum un procesor de 1 GHz, Bluetooth, 512 MB RAM, suport pentru grafica 3D si un ecran multitouch de 3.54 inchi. Pretul sau este estimat undeva in intervalul 300-500 dolari.

Meizu M9 va rula Android 2.2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×