iPhone Spy Stick, un accesoriu care recupereaza datele pierdute... si permite spionarea partenerilor infideli

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.200 ori
<b>iPhone Spy Stick, un accesoriu care recupereaza datele pierdute... si permite spionarea partenerilor infideli</b>Desi backup-ul datelor de pe iPhone via iTunes pare metoda ideala de a va pastra continuturile si contactele intacte, exista posibilitatea sa pierdeti datele pe care le stergeti intre sincronizari si backup-uri. Aici intervine accesoriul iPhone Spyhouse,...

Desi backup-ul datelor de pe iPhone via iTunes pare metoda ideala de a va pastra continuturile si contactele intacte, exista posibilitatea sa pierdeti datele pe care le stergeti intre sincronizari si backup-uri. Aici intervine accesoriul iPhone Spyhouse, al celor de la Brickhouse Security. Rolul sau este de a extra datele aparent pierdute de pe handsetul dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti acest stick in portul USB al PC-ului, in vreme ce handsetul dumneavoastra este si el conectat la computer si veti avea acces la mesajele sterse, la date din calendar aparent pierdute, contacte, imagini si multe altele. Costul realizarii unei metode mai transparente de backup pe iPhone este de 199 dolari, dar la urma urmei, acest produs este adresat celor paranoici cu datele personale, iar acestia ar plati oricat pentru mai multa siguranta.

Deocamdata Spy Stick suporta doar iOS 3.2.1, iar suportul pentru iPhone 4 va sosi de abia in luna octombrie. Nu stim daca gadgetul functioneaza si in tandem cu iPod Touch sau iPad, ceea ce e foarte posibil, totusi. Retineti ca extragerea mesajelor/fotografiilor sterse din memoria unui iPhone poate fi uneori motiv de divort!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×