Meizu MX3 este incredibil de subțire, o confirmă noi imagini cu terminalul 8 core

1.387 ori
<b>Meizu MX3 este incredibil de subțire, o confirmă noi imagini cu terminalul 8 core</b>Meizu MX3 este pentru unii un smartphone așteptat cu mai mare nerăbdare decât iPhone 5S sau Samsung Galaxy Note 3, deoarece producătorul sau are tendința să livreze produse de calitate, cu dotări de top și prețuri bune. Astăzi vedem și două...

Meizu MX3 este pentru unii un smartphone așteptat cu mai mare nerăbdare decât iPhone 5S sau Samsung Galaxy Note 3, deoarece producătorul sau are tendința să livreze produse de calitate, cu dotări de top și prețuri bune. Astăzi vedem și două noi imagini cu acest telefon, care se pare că va fi foarte subțire.

în prealabil văzusem și o machetă a acestui device, care nu părea chiar atât de slim, deci suntem încântați că s-a umblat la design. Vă reamintesc că acest terminal vine cu un ecran Full HD, 2 GB RAM, până la 128 GB memorie internă și un procesor octa core de la Samsung. Handsetul e incredibil de subțire, mai ales în imaginea de mai jos, unde probabil e comparat cu Meizu MX2.

Meizu MX3

Meizu MX3 va debuta pe 2 septembrie în cadrul unui eveniment de la Beijing, pregătindu-ne pentru seria de lansări ale toamnei. și când te gândești că firma Meizu a început să fie populară pentru că producea clone de iPhone... iar acum a ajuns un producător Android respectat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×