evoMAG.ro acum și pentru iOS, cu o aplicație dedicată evoluată și rapidă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 919 ori
<b>evoMAG.ro acum și pentru iOS, cu o aplicație dedicată evoluată și rapidă (Video)</b>evoMAG.ro a anunțat în această săptămână o nouă aplicație pentru iOS, care vă va oferi experiența de shopping online direct dintr-o aplicație oficială a retailerului. Observați și în clipul de prezentare de mai jos cât de rapid se mișca...

evoMAG.ro a anunțat în această săptămână o nouă aplicație pentru iOS, care vă va oferi experiența de shopping online direct dintr-o aplicație oficială a retailerului. Observați și în clipul de prezentare de mai jos cât de rapid se mișca acest soft.

Avem toate categoriile de produse la îndemână, putem urmări starea unei comenzi, vedea promoții, prețuri și detalii despre produse. Putem adăuga în coș sau completă date personale și putem face plăti pentru gadgeturile cumpărate. Exista in aplicatie și un mecanism de căutare a produselor, pe bază de slider de prețuri maxime sau minime și alte criterii de căutare pentru device-uri, de la catalogarea după procesor, până la catalogarea după OS.

Opțiunile aplicației includ Detalii Cont, Coș Cumpărături, Istoric Comenzi, Istoric Service, Wishlist, Favorite și Situație Financiară. Interfața e bazată pe swipe, se mișcă rapid, iar aplicația este disponibilă gratuit pe iOS și poate fi descărcată din App Store. Puteți găsi și sediul evoMAG.ro foarte ușor folosind harta integrată în aplicație și de remarcat este ușurința cu care trecem de la un meniu la altul cu ajutorul apăsării iconului din colțul stânga sus, ce duce cu gândul la aplicațiile Facebook sau Google+.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×