Meizu MX3 ni se dezvăluie Într-o serie de randări; Vestigii ale lui HTC Hero prezente!

1.111 ori
<b>Meizu MX3 ni se dezvăluie Într-o serie de randări; Vestigii ale lui HTC Hero prezente!</b>Meizu MX3 a apărut din nou pe Internet, de această dată într-o serie de randari semnate "Jason Chen". Din start acest model ne amintește de un iPhone combinat cu HTC Hero. Se remarcă și marginile înguste ale ecranului și acel buton Home iluminat...

Meizu MX3 a apărut din nou pe Internet, de această dată într-o serie de randari semnate "Jason Chen". Din start acest model ne amintește de un iPhone combinat cu HTC Hero. Se remarcă și marginile înguste ale ecranului și acel buton Home iluminat LED.

Meizu MX3 este probabil singurul telefon în afară de Galaxy S4 care va beneficia de procesorul Exynos 5 Octa, deci vom avea de-a face cu un handset puternic. Terminalul folosește un ecran Full HD de 5.1 inch, 2 GB RAM, rulează Flyme 3.0 OS și măsoară doar 8 mm în grosime. El va sosi cu stocare de 32, 64 sau 128 GB și o cameră de 13 MP în spate.

Meizu MX3 ni se dezvăluie Într-o serie de randări; Vestigii ale lui HTC Hero prezente!

2013 este anul în care toate flagship-urile de la companii mici și mari s-au aliniat la start cu specificații similare, fără ca un model să fie cu adevărat inferior. Nici o companie nu e emis pretenții fără să aibă în spate măcar un Snapdragon S4 Pro, 2 GB RAM și camera de 13 MP. Interesant e că unele firme din China oferă modele flagship mai bune decât "giganții" momentului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×