Meizu MX4 conduce topul celor mai puternice terminale testate În AnTuTu În trimestrul 3

1.495 ori
<b>Meizu MX4 conduce topul celor mai puternice terminale testate În AnTuTu În trimestrul 3</b>Cu un an 2014 pe sfârșite, în lumea tehnologiei mobile trebuie ales și cel mai puternic smartphone al anului, detaliu despre care cei de la AnTuTu ne informează astăzi prin intermediul unui grafic ce aduce laolaltă cele mai performante...

Cu un an 2014 pe sfârșite, în lumea tehnologiei mobile trebuie ales și cel mai puternic smartphone al anului, detaliu despre care cei de la AnTuTu ne informează astăzi prin intermediul unui grafic ce aduce laolaltă cele mai performante smartphone-uri lansate pe piață în trimestrul 3, primul loc fiind ocupat de un device surpriză.

Din câte putem vedea, ocupantul primei poziții este nimeni altul decât Meizu MX4, terminal dezvoltat în China ce obține un scor de 48.792 puncte, fiind urmat îndeaproape de către Samsung Galaxy Note 4, phablet care după testarea în AnTuTu a oferit un punctaj de 48.622.

O surpriză vine și din partea lui Samsung Galaxy Alpha, device ce se află pe locul 3 cu un scor de 48.385 puncte. Revenind la Meizu MX4, aflați că acesta dispune de 2 GB RAM și un procesor octa-core MediaTek MT6595 format din patru nuclee Cortex-A17 de 2.2 GHz și alte patru nuclee Cortex-A7 de 1.7 GHz. Meizu MX4 se regăsește în aceste momente în stocurile celor de la QuickMobile la un preț de 1.999 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×