Primele detalii despre Sony Xperia Z4, Z4 Compact, Z4 Ultra și Z4 Tablet ajung pe web

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.393 ori
<b>Primele detalii despre Sony Xperia Z4, Z4 Compact, Z4 Ultra și Z4 Tablet ajung pe web</b>Cu toate că smartphone-ul Sony Xperia Z3 a fost lansat acum câteva luni, din câte se pare, cei de la Sony lucrează în acest momente la dezvoltarea succesorului său ce va fi denumit Xperia Z4. De asemenea, aflăm și noi detalii despre Xperia Z4...

Cu toate că smartphone-ul Sony Xperia Z3 a fost lansat acum câteva luni, din câte se pare, cei de la Sony lucrează în acest momente la dezvoltarea succesorului său ce va fi denumit Xperia Z4. De asemenea, aflăm și noi detalii despre Xperia Z4 Compact, Xperia Z4 Ultra, respectiv Xperia Z4 Tablet.

Potrivit unor informații sosite de curând pe web, noul smartphone Xperia Z4 va veni cu suport pentru încărcare wireless, cât și certificare pentru rezistență la apă și praf. Spre deosebire de modelul actual, Xperia Z4 va renunța atât la portul magnetic pentru încărcare, cât și la capacele de protecție pentru portul microUSB, fiind în același timp rezistent la apă.

Totodată, Sony va lansa în 2015 și alte două noi smartphone-uri din gama Xperia, mai precis modelele Z4 Compact și Z4 Ultra. în timp ce Z4 Compact va sosi cu un display de 4.6 inch și rezoluție Full HD, phablet-ul Sony Xperia Z4 Ultra ne va oferi un panou de 6.4 inch cu rezoluție Quad HD sau 4K.

Un alt produs din această gamă va fi și Xperia Z4 Tablet, device ce va fi lansat în același timp cu Xperia Z4. Această tabletă va aduce un panou de 10.1-inch cu rezoluție Quad HD, 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un procesor octa-core Snapdragon 810, o cameră frontală de 8 megapixeli și o cameră principală de 13 megapixeli.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×