iPhone 8 uimește Într-o randare futuristă a unui designer kârgâz

1.673 ori
<b>iPhone 8 uimește Într-o randare futuristă a unui designer kârgâz</b>Nici măcar nu am început să ne gândim la iPhone 7 și iată că deja a apărut un concept de iPhone 8, realizat de către designerul Steel Drake din Kirgizstan. Telefonul da senzația unei combinații dintre un iPhone 4 mai mare și un Xperia arătos,...

Nici măcar nu am început să ne gândim la iPhone 7 și iată că deja a apărut un concept de iPhone 8, realizat de către designerul Steel Drake din Kirgizstan. Telefonul da senzația unei combinații dintre un iPhone 4 mai mare și un Xperia arătos, iar designul e foarte impresionant.

în ciuda tendințelor actuale de micșorare a marginilor telefoanelor, acest model de iPhone 8 crește grosimea marginilor, oferind un strat de metal extra lateral. E interesantă și abordarea în privinta colturilor acestui model, care par scoase în evidență fața de corpul handsetului. Partea mediană a telefonilui de senzația de combinație între cauciuc, plastic și poate și sticlă cumva și pare fabricată dintr-un material mat, cu aderenta bună.

Concept de iPhone 8

Camera principală se afla ceva mai jos decât era de obicei, dar o gasim tot în colț.Telefonul arata de parcă ar avea o husă bumper atașată, dar una solidă cu colțuri metalice proeminente. Metalul lateral e rotunjit cu grijă, astfel încât să nu fie nici alunecos, dar nici tăios și probabil e și protejat anti zgârieturi și ciobire. Zona difuzorului e acum si mai minimalista si discreta. Cum vi se pare acest concept de iPhone 8? Eu zic că e splendid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×