Meizu MX5 ajunge pe web sub formă de specificații și imagine; Surprinde cu display dual și camera de 41 megapixeli

1.014 ori
<b>Meizu MX5 ajunge pe web sub formă de specificații și imagine; Surprinde cu display dual și camera de 41 megapixeli</b>Privim cu maximă precauție specificațiile unui telefon nelansat încă, mai ales dacă e vorba de un flagship și mai ales dacă dotările sună prea bine. E și cazul hardware-ului de pe Meizu MX5, care sună incredibil de bine. &nbsp; Aparent, un...

Privim cu maximă precauție specificațiile unui telefon nelansat încă, mai ales dacă e vorba de un flagship și mai ales dacă dotările sună prea bine. E și cazul hardware-ului de pe Meizu MX5, care sună incredibil de bine.

Aparent, un dezvoltator Android pe numele de Deelie ar fi postat pe contul său de microblogging o fotografie cu Meizu MX5, dar și o listă de specificații. Se pare că acest model va avea un ecran Quad HD la bord, plus un scanner de amprente în zona butonului Home și o cameră de 41 de megapixeli în spate. Aceste dotări sună bine... pentru un Microsoft Lumia Pureview, dar parcă acea cameră e cam prea puternică pentru un Meizu.

Mai interesant e faptul că vom primi un display dual, cu unul în zona frontală și unul secundar E Ink în spate, iar procesorul noului venit este cel 64 bit Snapdragon 810. Deocamdată Meizu nu a confirmat sau infirmat aceste specificații și sincer să fiu cred că ele sunt nerealiste. în plus, mai avem ceva de așteptat până la Meizu MX5, de vreme ce de abia s-a lansat Meizu MX4 Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×