Meizu MX5 ajunge pe web sub formă de specificații și imagine; Surprinde cu display dual și camera de 41 megapixeli

1.026 ori
<b>Meizu MX5 ajunge pe web sub formă de specificații și imagine; Surprinde cu display dual și camera de 41 megapixeli</b>Privim cu maximă precauție specificațiile unui telefon nelansat încă, mai ales dacă e vorba de un flagship și mai ales dacă dotările sună prea bine. E și cazul hardware-ului de pe Meizu MX5, care sună incredibil de bine. &nbsp; Aparent, un...

Privim cu maximă precauție specificațiile unui telefon nelansat încă, mai ales dacă e vorba de un flagship și mai ales dacă dotările sună prea bine. E și cazul hardware-ului de pe Meizu MX5, care sună incredibil de bine.

Aparent, un dezvoltator Android pe numele de Deelie ar fi postat pe contul său de microblogging o fotografie cu Meizu MX5, dar și o listă de specificații. Se pare că acest model va avea un ecran Quad HD la bord, plus un scanner de amprente în zona butonului Home și o cameră de 41 de megapixeli în spate. Aceste dotări sună bine... pentru un Microsoft Lumia Pureview, dar parcă acea cameră e cam prea puternică pentru un Meizu.

Mai interesant e faptul că vom primi un display dual, cu unul în zona frontală și unul secundar E Ink în spate, iar procesorul noului venit este cel 64 bit Snapdragon 810. Deocamdată Meizu nu a confirmat sau infirmat aceste specificații și sincer să fiu cred că ele sunt nerealiste. în plus, mai avem ceva de așteptat până la Meizu MX5, de vreme ce de abia s-a lansat Meizu MX4 Pro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×