Samsung pregătește nu doar un Galaxy S6 pentru 2015, ci și un Galaxy S6 Edge cu ecran curbat

1.924 ori
<b>Samsung pregătește nu doar un Galaxy S6 pentru 2015, ci și un Galaxy S6 Edge cu ecran curbat</b>Se pare că Samsung Galaxy Note Edge a fost mai mult decât un experiment, iar ineditul format al acestui device se va repeta și în 2015. Astfel, zvonuri provenite din Coreea de Sud indică faptul că viitorul telefon Galaxy S se va numi Galaxy S6 și...

Se pare că Samsung Galaxy Note Edge a fost mai mult decât un experiment, iar ineditul format al acestui device se va repeta și în 2015. Astfel, zvonuri provenite din Coreea de Sud indică faptul că viitorul telefon Galaxy S se va numi Galaxy S6 și va fi lansat împreună cu un Galaxy S6 Edge.

Galaxy S6 va fi bazat pe un procesor 64 bit Qualcomm Snapdragon 810, iar pe unele piețe va primi un Exynos 7420 drept CPU. Ca OS el va avea Android 5.0 Lollipop, cu noul TouchWiz aplicat peste și încă nu e clar ce rezoluție va adopta ecranul acestui smartphone. E foarte posibil să fie vorba despre Quad HD pe o diagonală de 5.1 sau 5.2 inch. S6 va face și trecerea la 128 GB memorie internă, iar slotul microSD nu va fi exclus.

Aceleași zvonuri aduc în discuție o cameră de 16 sau 20 de megapixeli și o cameră frontală puternică pentru selfie-uri, cu rezoluție de 5 MP. în ce îl privește pe Galaxy S6 Edge, el va fi un produs de nișă, care va fi disponibil ca ediție limitată doar în anumite țări. El va adopta un display curbat, probabil cu o prelungire a ecranului principal și pe partea laterală, după modelul lui Note Edge.

Cum vi se par planurile Samsung pentru 2015?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×