Meizu MX5 primeşte o recenzie timpurie în China, camera şi scannerul de amprente sunt puţin sub aşteptări

1.451 ori
<b>Meizu MX5 primeşte o recenzie timpurie în China, camera şi scannerul de amprente sunt puţin sub aşteptări</b>Lansat cu o lună &icirc;n urmă, Meizu MX5 a fost unul dintre cele mai scăpate pe web telefoane &icirc;nainte de debutul său. Acum au &icirc;nceput să apară şi primele recenzii, una dintre ele fiind publicată de către Engadget China. Rezumatul...

Lansat cu o lună în urmă, Meizu MX5 a fost unul dintre cele mai scăpate pe web telefoane înainte de debutul său. Acum au început să apară şi primele recenzii, una dintre ele fiind publicată de către Engadget China. Rezumatul îl aflaţi în următoarele rânduri.

Aflaţi că handsetul Meizu de nouă generaţie are un corp arătos, cu grosime de 7.6 mm, iar el este fabricat din aluminiu şi cântăreşte 149 de grame. Terminalul aduce cu un iPhone puţin dar marginile sale pot duce cu gândul şi la un iPad Air. În zona frontală se afla un buton fizic cu scanner de amprente integrat, iar reviewul afirma că acesta nu e foarte precis şi nici foarte rapid.

Meizu MX5 primeşte o recenzie în China, camera şi scannerul de amprente sunt puţin sub aşteptări

Ecranul este un Super AMOLED de 5.5 inch, care are culori mai calde decât rivalii săi. În ciuda faptului că panoul sună bine pe hârtie, negrul nu este destul de adânc şi se pare că unghiurile de vizualizare dezamăgesc. Camera aduce un senzor Sony IMX220, cu un alb mai natural decât la predecesor, dar culorile nu sunt chiar atât de încântătoare. Există şi cadre supraexpuse, dar acest senzor are şi un avantaj şi anume focalizarea foarte rapidă.

Meizu MX5

La capitolul software, se pare că Flyme 4.5 e mai stabil decât Flyme 4, dar nu aduce mari schimbări de estetică. Având în vedere preţul de 290 de dolari erau de aşteptat sacrificii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×