ZUK Z1 primeşte o randare care îi scoate în evidenţă portul USB Type-C

1.354 ori
<b>ZUK Z1 primeşte o randare care îi scoate în evidenţă portul USB Type-C</b>Ramura desprinsă din Lenovo şi cunoscuta că ZUK continua să st&acirc;rnească interesul presei şi analiştilor, mai ales că azi le putem vedea flagshipul &icirc;ntr-o imagine mai clară. Se pare că o nouă randare cu ZUK Z1 ar fi ajuns pe Internet....

Ramura desprinsă din Lenovo şi cunoscuta că ZUK continua să stârnească interesul presei şi analiştilor, mai ales că azi le putem vedea flagshipul într-o imagine mai clară. Se pare că o nouă randare cu ZUK Z1 ar fi ajuns pe Internet.

CEO-ul companiei, Chang Cheng ar fi postat imaginea pe propriul său cont Weibo, deci în loc de scăpare, acesta e mai degrabă un teaser. Z1 urmează să debuteze pe 11 august, cu o baterie impresionantă de 4000 mAh, un scanner de amprente U-Touch şi o cameră principală de 13 MP. Handsetul va avea şi suport pentru conectivitate 4G LTE şi un procesor Snapdragon 810.

La bord vom găsi şi un ecran Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare. În randarea postata de către oficialul ZUK vedem un port USB Type-C, care nu e doar reversibil, ci suporta şi viteze teoretice de transfer de până la 5 Gbps, plus încărcarea rapidă a handsetului. Zvonurile afirmă că telefonul va costa în jur de 300 de dolari, ceea ce sună prea bine pentru dotările sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×