Tehnologia de încărcare rapidă VOOC se confirmă pentru smartphone-ul Oppo R9 ce va debuta pe 17 martie

Autor:  | Publicat în:  Oppo 981 ori
<b>Tehnologia de încărcare rapidă VOOC se confirmă pentru smartphone-ul Oppo R9 ce va debuta pe 17 martie</b>Luna martie se anunță la fel de interesantă din punct de vedere al lansărilor, lună &icirc;n care va debuta și modelul Oppo R9. Despre acest device știm p&acirc;nă acum faptul că va aduce un display Quad HD de 6 inch, dar și noul procesor...

Luna martie se anunță la fel de interesantă din punct de vedere al lansărilor, lună în care va debuta și modelul Oppo R9. Despre acest device știm până acum faptul că va aduce un display Full HD AMOLED de 5.5 inch, dar și un procesor octa-core MediaTek Helio X10. 

Astăzi se mai adaugă un detaliu în ecuație, și anume acela că telefonul va oferi suport pentru tehnologia de încărcare rapidă VOOC. După cum aflam odată cu anunțul oficial, această tehnologie este capabilă să încarce un acumulator de 2500 mAh de la 0 la 100% într-un interval de doar 15 minute.

Tehnologia de încărcare rapidă VOOC se confirmă pentru smartphone-ul Oppo R9 ce va debuta pe 17 martie

Ținând cont de faptul că bateria lui Oppo R9 ar putea fi o unitate de 2800 mAh, atunci încarcarea completă se va realiza în aproximativ 18-20 minute. Acest feature, dar și celelalte specificații despre care am aflat anterior, par a descrie un smartphone bine echilibrat, unde mai punem și memoria internă de 32 GB însoțită de slot microSD. De asemenea, luăm în calcul și faptul că producătorul chinez va aduce și o variantă de tip phablet ceva mai bine dotată.

Rămâne să aflăm și prețurile de comercializare pentru cele două noi terminale, detalii ce vor ieși la iveală în cadrul evenimentului Oppo programat pentru data de 17 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×