LG G6 ar putea veni cu un ecran protejat cu sticlă de safir, pentru extra rezistenţă

949 ori
<b>LG G6 ar putea veni cu un ecran protejat cu sticlă de safir, pentru extra rezistenţă</b>După ce săptămâna trecută chiar cei de la LG ne-au oferit câteva indicii despre funcțiile și dotările pe care le vom întâlni pe noul flagship G6, iată că astăzi mai apare un element în ecuație. Se vehiculează faptul că telefonul ar urma să ofere un ecran

Am aflat săptămâna trecută câteva detalii interesante despre LG G6, inclusiv faptul că va veni cu un ecran Quad HD+ de 5.7 inch, dar şi că va fi rezistent la apă şi că va debuta în februarie, probabil la MWC. Azi descoperim că acelaşi panou frontal ar putea fi protejat de sticlă de safir.

Recent a debutat şi HTC U Ultra, care are o versiune specială, cu o protecţie similară din sticlă de safir, deci sunt semne că trendul începe să prindă. De când cel mai mare producător de sticlă de safir a fost falimentat de parteneriatul cu Apple, nu prea am mai văzut această tehnologie pusă la treabă. Dacă e folosită sticla de safir, atunci vom avea un ecran mai rezistent la zgârieturi, la crăpături şi la inevitablul contact dur cu podeaua.

Anul trecut, mai toate telefoanele ce au trecut pe la JerryRigEverything au avut o rezistenţă similară a panoului frontal, care se zgâria pe la nivelul 6 cu un vârf ascuţit şi singurul lucru ce fluctua era timpul de ardere cu bricheta. 2017 ar putea aduce o evoluţie la testul de zgârietură şi o sticlă mult mai puţin casabilă. Rămâne de văzut dacă LG va oferi din start aceasta dotare sau dacă ne va propune doar o variantă opţională de G6 cu un astfel de display.

Deja ar fi un panou clar evoluat, cu muchii înguste, probabil curbate, o rezoluţie atipică, cu potenţialul de a integra şi scannerul de amprente în/sub panou şi acum şi extra rezistenţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×