Meizu Note 9 are procesor Snapdragon 6150 şi cameră de 48 MP, conform CEO-ului Meizu

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.064 ori
<b>Meizu Note 9 are procesor Snapdragon 6150 şi cameră de 48 MP, conform CEO-ului Meizu</b>Meizu este o companie care a făcut câteva experimente interesante de-a lungul anilor în zona smartphone. Aveau ecrane în spate, procesor Exynos şi decupajele pentru antene în stil iPhone 7 înainte de lansarea iDevice-ului

Meizu este o companie care a făcut câteva experimente interesante de-a lungul anilor în zona smartphone. Aveau ecrane în spate, procesor Exynos şi decupajele pentru antene în stil iPhone 7 înainte de lansarea iDevice-ului. Acum avem o confirmare de la CEO şi o premieră legată de noul Meizu Note 9.

MEIZU NOTE 9

Terminalul va avea la bord noul procesor Qualcomm Snapdragon 6150 şi o cameră de 48 de megapixeli. Posibil să fie acelaşi senzor folosit deja de Huawei pe Honor View 20 şi Nova 4 şi de Xiaomi pe un viitor handset. Ni se promit scoruri de 170.000 de puncte în AnTuTu, iar acesta va fi primul telefon Meizu cu breton, unul în stil "picătură".

MEIZU NOTE 9

Până acum terminalul apăruse în zvonuri sub numele de Meizu X9, dar oficialul insistă pe denumirea Meizu Note 9. Cipsetul Snapdragon 6150 nu a fost anunţat oficial încă, dar ar trebui să fie un midranger din zona seriei Snapdragon 600, cu suport pentru rezoluţie Full HD doar.

Meizu Note 8 venea cu doar câteva luni în urmă, cu cameră duală de 12 MP + 5 MP şi procesor Snapdragon 632, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Note 9 ar putea face un salt la RAM şi stocare, în afară de cel de rezoluţie a camerei. Mă aştept la un preţ bun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×