Meizu Note 9 are procesor Snapdragon 6150 şi cameră de 48 MP, conform CEO-ului Meizu

1.124 ori
<b>Meizu Note 9 are procesor Snapdragon 6150 şi cameră de 48 MP, conform CEO-ului Meizu</b>Meizu este o companie care a făcut câteva experimente interesante de-a lungul anilor în zona smartphone. Aveau ecrane în spate, procesor Exynos şi decupajele pentru antene în stil iPhone 7 înainte de lansarea iDevice-ului

Meizu este o companie care a făcut câteva experimente interesante de-a lungul anilor în zona smartphone. Aveau ecrane în spate, procesor Exynos şi decupajele pentru antene în stil iPhone 7 înainte de lansarea iDevice-ului. Acum avem o confirmare de la CEO şi o premieră legată de noul Meizu Note 9.

MEIZU NOTE 9

Terminalul va avea la bord noul procesor Qualcomm Snapdragon 6150 şi o cameră de 48 de megapixeli. Posibil să fie acelaşi senzor folosit deja de Huawei pe Honor View 20 şi Nova 4 şi de Xiaomi pe un viitor handset. Ni se promit scoruri de 170.000 de puncte în AnTuTu, iar acesta va fi primul telefon Meizu cu breton, unul în stil "picătură".

MEIZU NOTE 9

Până acum terminalul apăruse în zvonuri sub numele de Meizu X9, dar oficialul insistă pe denumirea Meizu Note 9. Cipsetul Snapdragon 6150 nu a fost anunţat oficial încă, dar ar trebui să fie un midranger din zona seriei Snapdragon 600, cu suport pentru rezoluţie Full HD doar.

Meizu Note 8 venea cu doar câteva luni în urmă, cu cameră duală de 12 MP + 5 MP şi procesor Snapdragon 632, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Note 9 ar putea face un salt la RAM şi stocare, în afară de cel de rezoluţie a camerei. Mă aştept la un preţ bun.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×