CEO-ul Asus afirmă că primul smartwatch al companiei va sosi pe piață În trimestrul trei din acest an

Autor:  | Publicat în:  Asus 769 ori
<b>CEO-ul Asus afirmă că primul smartwatch al companiei va sosi pe piață În trimestrul trei din acest an</b>Din câte se pare, acest an pare a fi anul în care marii producători de dispozitive mobile sunt pregătiți să lanseze pe piață și smartwatch-uri. Un astfel de producător este și Asus, companie al cărui CEO a declarat de curând faptul că primul...

Din câte se pare, acest an pare a fi anul în care marii producători de dispozitive mobile sunt pregătiți să lanseze pe piață și smartwatch-uri. Un astfel de producător este și Asus, companie al cărui CEO a declarat de curând faptul că primul ceas inteligent sub branding Asus va fi lansat în trimestrul 3 din acest an.

Declarația lui Jeery Shen, CEO Asus suna în felul următor: “în cel de-al 3-lea trimestru, probabil vom lansa un produs portabil. Anul acesta doar testăm un pic piața”. Acest produs marca Asus ar putea utiliza recenta platformă Android Wear introdusă de către Google.

Printre ceilalți parteneri Google care vor folosi platforma Android Wear se mai numără LG și Motorola, producători care și-au prezentat deja unele concepe de smartwatch ce vor fi lansate în perioadă următoare. Totodată, CEO-ul Asus a mai precizat și faptul că în colaborare cu Asus vor fi lansate câteva produse foarte interesante, dar există și planuri mult mai ambițioase din partea companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×