Un nou telefon Motorola sub umbrela Lenovo descoperit în baza de date Zauba, sub numele de Moto X3

817 ori
<b>Un nou telefon Motorola sub umbrela Lenovo descoperit în baza de date Zauba, sub numele de Moto X3</b>Zauba este un site de import-export din India, care e util pentru identificarea terminalelor nelansate &icirc;ncă. Cum India este o piaţă uriaşă pentru producătorii smartphone, e logic că ei vor dori să &icirc;şi testeze handseturile aici. Iar...

Zauba este un site de import-export din India, care e util pentru identificarea terminalelor nelansate încă. Cum India este o piaţă uriaşă pentru producătorii smartphone, e logic că ei vor dori să îşi testeze handseturile aici. Iar îndată ce ele sosesc în această ţară, apar şi în baza de date Zauba. Un exemplu este şi noul model ce ar putea fi numit Moto X3.

El este un handset cu ecran de 5 inch, realizat de Motorola sub umbrela Lenovo şi ne aşteptam la un preţ foarte redus pentru acest device. Reţineţi că detaliile despre acest terminal sunt foarte limitate la ora actuală, iar diagonală a fost dedusa doar din detaliile listate, acel "Touch 5" fiind probabil mărimea sa în inch. Mai stim si ca acesta este un telefon single SIM.

El ar putea fi si un nou model Motorola Moto E, care a apărut în benchmarkuri recent, deci nu neaparat X3. Dacă e cazul, atunci aşteptăm o rezoluţie 720p aici, 2 GB RAM şi Android 6.0 Marshmallow, plus o cameră de 8 de 13 MP.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×