Meizu MX3 apare Într-o primă imagine de presă, ar putea sosi cu până la 128 GB memorie internă

991 ori
<b>Meizu MX3 apare Într-o primă imagine de presă, ar putea sosi cu până la 128 GB memorie internă</b>Câteva produse din China ne fac cu ochiul în acest început de toamna și le așteptăm lansarea cu mare interes. Pe lângă noile telefoane Oppo, prima tabletă Xiaomi și alte câteva device-uri, Meizu MX3 ne interesează, mai ales că o primă...

Câteva produse din China ne fac cu ochiul în acest început de toamna și le așteptăm lansarea cu mare interes. Pe lângă noile telefoane Oppo, prima tabletă Xiaomi și alte câteva device-uri, Meizu MX3 ne interesează, mai ales că o primă imagine de presă a sa tocmai a ajuns pe web.

Cu această ocazie aflăm și că acest telefon ar putea sosi într-o variantă cu 128 GB de stocare, atipic chiar și pentru un smartphone modern. Mulți se așteptau ca Apple să facă trecerea la această capacitate de stocare pe telefoane. Vă sugerez să priviți imaginea de mai sus cu precauție, deoarece handsetul nu arata ca în imaginile în care l-am văzut ultima oară.

Meizu MX3

Cu câteva zile în urma vedeam un telefon ultraslim, iar acum acest device pare a fi puțin mai gros decât ne așteptam. MX3 va fi anunțat oficial pe 2 septembrie, adică luni și zvonurile afirmă că îl vom primi cu un display Full HD de 5.1 inch, un procesor Samsung Exynos 5 Octa, 2 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli și Flyme OS 3.0, adică o variantă customizata de Android 4.2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×