Meizu Pro 6s testat în benchmarkul AnTuTu; se confirmă prezența procesorului Helio X25

Autor:  | Publicat în:  Meizu 879 ori
<b>Meizu Pro 6s testat în benchmarkul AnTuTu; se confirmă prezența procesorului Helio X25</b>Chinezii de la Meizu se pregătesc să aducă pe piață o variantă actualizată a modelului Pro 6, terminal care astăzi își face apariția în baza de date AnTuTu. Acest handset va fi numit Meizu Pro 6s, și este de așteptat să primim la pachet un procesor deca-

Meizu pregăteşte un nou telefon derivat din popularul model Pro 6, cel care a adus în mainstream decupajele de antene în stil iPhone 7 chiar înainte de modelul Apple. Noua variantă s-ar numi Meizu Pro 6s şi ea a scăpat în AnTuTu recent, fiind listata în acest benchmark după ce terminalul a trecut prin test.

Meizu Pro 6s

Meizu Pro 6s are un procesor MediaTek Helio X25, conform aceluiaşi benchmark, iar vicepreşedintele Meizu, Li Nan oferise indicii în această privinţă recent. Handsetul e trecut în AnTuTu, cu un GPU Mali T880, ecran Full HD, cameră de 21 megapixeli în spate şi frontală de 5 MP, plus 4 GB RAM şi 32 GB stocare. Telefonul urmează să fie prezentat pe 3 noiembrie, la bătaie cu Huawei Mate 9, anunţat în aceeaşi zi.

Vicepreşedintele Meizu mai dezvăluise în trecut şi că noul smartphone va avea un design aproape identic cu cel al lui Pro 6. Astfel, ne aşteptăm la un corp metalic, cu antenele mutate spre margini şi cu buton Home fizic cu scanner de amprente integrat în el. Ecranul ar putea fi un Super AMOLED de 5.2 inch şi e posibil să primim şi o funcţie în gen 3D Touch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×