Meizu Pro 7 se afișează în noi randări cu o amplasare ciudată a camerei duale; avem și o zonă touch lângă

1.598 ori
<b>Meizu Pro 7 se afișează în noi randări cu o amplasare ciudată a camerei duale; avem și o zonă touch lângă</b>Anterior îl vedeam pe Meizu Pro 7 prezentat într-o husă de protecție menită să îi ascundă design-ul, husă ce scotea la iveală un look cel puțin ciudat la prima vedere. Erau oferite alături și două randări concept ce nu preluau aceeași linie de design, dar

Acum câteva zile priveam și asupra unui presupus panou spate destinat smartphone-ului Meizu Pro 7, componentă ce dezvăluia prezența unui design cel puțin inedit la prima vedere. Astăzi avem și randări care confirmă design-ul cu pricina și vedem mai jos o inedită plasare a camerei foto duale și totodată a unei zone touch misterioase despre a cărei funcționalitate nu știm chiar nimic pentru moment.

Meizu Pro 7

Ca o supoziție proprie mă aștept ca aici să avem o zonă dedicată care să ne permită alegerea punctului de focus în aplicația de cameră, nefiind totuși exclusă nici posibilitatea ca aici să avem de-a face mai degrabă cu un display secundar pentru afișarea de informații utile și notificări.

Meizu Pro 7

Singurele materiale avute la dispoziție sunt randările de mai sus și observăm că telefonul vine cu jack audio și port USB Type-C la bază și cu un setup al antenelor similar cu cel de pe iPhone 7. Avem un display destul de generos (posibil 5.5 inch) și un scanner de amprente plasat frontal.

Zvonurile indică utilizarea unui procesor octa-core Exynos 8895 la interior și nu ar fi exclus vă vedem și 6 GB memorie RAM oferiți alături. Așteptăm materiale mai clare și poate chiar o certificare TENAA pentru a afla dacă într-adevăr lucrurile stau astfel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×