Meizu va vinde și căști Sennheiser Împreună cu telefoanele sale, dar și alte accesorii atractive

Autor:  | Publicat în:  Meizu 798 ori
<b>Meizu va vinde și căști Sennheiser Împreună cu telefoanele sale, dar și alte accesorii atractive</b>Meizu e pe cai mari în ultima vreme și după zvonuri că ar putea lansa modelul MX4 cu Ubuntu Touch OS la bord, azi aflăm că firma chineză va vinde și accesorii în magazinul său oficial, începând cu 15 august. Printre aceste produse se numără...

Meizu e pe cai mari în ultima vreme și după zvonuri că ar putea lansa modelul MX4 cu Ubuntu Touch OS la bord, azi aflăm că firma chineză va vinde și accesorii în magazinul său oficial, începând cu 15 august. Printre aceste produse se numără și căști Sennheiser, unele dintre cele mai apreciate tipuri de echipamente acustice de pe piața de profil.

Aflam cu ceva vreme în urmă că marile companii își caută parteneriate de acest gen pe piața producătorilor de echipament acustic. Am văzut o colaborare dintre HTC și Beats, aceasta din urmă firma ajungând în cele din urmă în ograda Apple. între timp HP continua colaborarea cu Beats, iar HTC a lansat un model One M8 cu căști Harman Kardon. ASUS include tehnologie Bang & Olufsen pe terminalele sale, iar acum Meizu a reușit să obțină un parteneriat cu Sennheiser.

Cei de la Bose mai lipsesc din această ecuație pentru a-și face prezenta simțită pe piața smartphone, dar ei ar ridica cu siguranță prețul unui telefon prea mult pentru placul unei companii că Samsung sau Xiaomi. într-o lume în care Nokia Lumia 930 și OnePlus One vin fără căști, mai acordăm oare importanță accesoriilor de acest gen, având în vedere că mai toată lumea are o pereche de "super căști" acasă?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×