KitKat rulează acum pe mai bine de 20% din terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Android 697 ori
<b>KitKat rulează acum pe mai bine de 20% din terminalele Android</b>Rata de adopție a lui KitKat începe să devină una acceptabilă, cu peste 20% dintre terminalele Android rulând această versiune. Evident, nu se compară cu procentul terminalelor din universul iOS care au cea mai nouă versiune disponibilă, dar...

Rata de adopție a lui KitKat începe să devină una acceptabilă, cu peste 20% dintre terminalele Android rulând această versiune. Evident, nu se compară cu procentul terminalelor din universul iOS care au cea mai nouă versiune disponibilă, dar măcar remarcăm o creștere față de începutul verii.

în iulie aveam un procent de 17.9%, iar în iunie 14.9% pentru KitKat. Creșterea până la 20% și peste este datorată modelelor noi de terminale cu Android la bord, precum LG G3 și Samsung Galaxy Tab S, spre exemplu. Evident, o creștere a unei versiuni nu se poate produce fără scăderea altora. Astfel, variantele Android de dinaintea lui KitKat au înregistrat scăderi, iar Ice Cream Sandwich rămâne undeva pe la 10%.

Gingerbread are 13.6% din "plăcintă", iar Jelly Bean încă domina distribuția în universul Android, cu 26.5% pentru Android 4.1.x, 19.8% pentru Android 4.2.x și 7.9% pentru Android 4.3. Datele au fost colectate în primele 7 zile ale acestei luni și sunt curios dacă Android L va fi adoptat la fel de lent și dacă el și Android One vor fi cotate separat în aceste grafice.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×