KitKat rulează acum pe mai bine de 20% din terminalele Android

Autor:  | Publicat în:  Android 689 ori
<b>KitKat rulează acum pe mai bine de 20% din terminalele Android</b>Rata de adopție a lui KitKat începe să devină una acceptabilă, cu peste 20% dintre terminalele Android rulând această versiune. Evident, nu se compară cu procentul terminalelor din universul iOS care au cea mai nouă versiune disponibilă, dar...

Rata de adopție a lui KitKat începe să devină una acceptabilă, cu peste 20% dintre terminalele Android rulând această versiune. Evident, nu se compară cu procentul terminalelor din universul iOS care au cea mai nouă versiune disponibilă, dar măcar remarcăm o creștere față de începutul verii.

în iulie aveam un procent de 17.9%, iar în iunie 14.9% pentru KitKat. Creșterea până la 20% și peste este datorată modelelor noi de terminale cu Android la bord, precum LG G3 și Samsung Galaxy Tab S, spre exemplu. Evident, o creștere a unei versiuni nu se poate produce fără scăderea altora. Astfel, variantele Android de dinaintea lui KitKat au înregistrat scăderi, iar Ice Cream Sandwich rămâne undeva pe la 10%.

Gingerbread are 13.6% din "plăcintă", iar Jelly Bean încă domina distribuția în universul Android, cu 26.5% pentru Android 4.1.x, 19.8% pentru Android 4.2.x și 7.9% pentru Android 4.3. Datele au fost colectate în primele 7 zile ale acestei luni și sunt curios dacă Android L va fi adoptat la fel de lent și dacă el și Android One vor fi cotate separat în aceste grafice.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×