Metroon Theme pentru DreamBoard aduce interfața Windows 8 pe iPhone

1.353 ori
<b>Metroon Theme pentru DreamBoard aduce interfața Windows 8 pe iPhone</b>Uite o soluție interesantă pentru cei care admiră interfața Windows 8 și mai ales pentru cei care s-au săturat de simplitatea interfeței iOS de pe iPhone. Nici eu nu credeam că se poate realiza așa ceva sau credeam că va fi ceva de compromis,...

Uite o soluție interesantă pentru cei care admiră interfața Windows 8 și mai ales pentru cei care s-au săturat de simplitatea interfeței iOS de pe iPhone. Nici eu nu credeam că se poate realiza așa ceva sau credeam că va fi ceva de compromis, dar în clipul de mai jos se vede clar că funcționează fluent și aduce a ecran de start de pe Windows 8.

Atenție că am scris Windows 8 și s-ar putea să fiți familiar cu el dacă ați instalat vreuna dintre versiunile: Developer Preview, Customer Preview, Release Preview. Cred că Steve Jobs nu ar aprecia așa ceva, o interfața a Microsoft implementat ca și UI pe iPhone.

Tema aduce mult discutată interfață Metro, notificări în stilul Windows, un ecran de blocare / deblocare cu controale pentru muzică integrate în mod direct, este necesar un gest swipe pentru a debloca telefonul, ecran de start cu live tile-uri ce funcționează la aplicația de mail și muzică, Charms bar pentru a seta diverse elemente ale temei, schimbare rapidă între tema Metroon și interfața iOS original.

Se pot seta: culoarea temei, fundalul, notificările. Metroon costă 1.50 dolari, poate fi descărcată din Cydia Store. Este necesar DreamBoard spre a rula tema Metroon.

Mai multe detalii într-un scurt clip video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×