Philips W732, telefon dual SIM cu durata de viață foarte lungă a bateriei

Autor:  | Publicat în:  Philips 2.092 ori
<b>Philips W732, telefon dual SIM cu durata de viață foarte lungă a bateriei</b>Philips W732 este unul dintre acele telefoane care nu va face istorie, dar ar trebui scos în evidență datorită bateriei impresionante. Nu e vorba aici de capacitate, deci nu vă așteptați la nivelul lui Droid RAZR MAXX, în schimb ni se promit 13...

Philips W732 este unul dintre acele telefoane care nu va face istorie, dar ar trebui scos în evidență datorită bateriei impresionante. Nu e vorba aici de capacitate, deci nu vă așteptați la nivelul lui Droid RAZR MAXX, în schimb ni se promit 13 ore de convorbiri.

Acest terminal Philips este și un model dual SIM cu Android 4.0 ICS la bord și dotat cu o baterie de 2400 mAh. Cu o singură încărcare acest model oferă 10.5 ore de navigare pe web, ceea ce e foarte bine pentru standardele din ziua de azi. Philips W732 se bazează pe un CPU single core de 1 GHz, un MediaTek MT6575, vine cu un display touch de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, camera de 5 megapixeli, GPS, HSDPA/HSUPA, WiFi și Bluetooth. Telefonul măsoară 12.3 mm în grosime și cântărește 166.5 grame.

Terminalul va debuta în China și Rusia inițial, în variante de culoare neagră, roz, verde și albastră. Din păcate nu avem și un preț pentru acest model, dar vă putem face o recomandare: fiți cu ochii pe telefoanele mobile Philips deoarece au baterii foarte bune.

Philips W732

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×