MetroPCS anunta terminalul Samsung R410

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.037 ori
<b>MetroPCS anunta terminalul Samsung R410</b>Punctul forte al celor de la MetroPCS este cu siguranta pachetul de convorbiri gratuite nelimitate, dar ceea ce lipseste din oferta acestora este un telefon destinat tinerilor. Iata ca acum MetroPCS este gata sa isi mareasca segmentul wireless, anuntand...

Punctul forte al celor de la MetroPCS este cu siguranta pachetul de convorbiri gratuite nelimitate, dar ceea ce lipseste din oferta acestora este un telefon destinat tinerilor. Iata ca acum MetroPCS este gata sa isi mareasca segmentul wireless, anuntand terminalul din imaginea urmatoare, Samsung R410:

Avem de-a face cu un slider orizontal, care da la iveala o tastatura completa QWERTY, ideala pentru messaging, fie prin SMS sau servicii instant. Din nefericire, atunci cand oferta implica convorbiri nelimitate in valoare de 35 de dolari, trebuie sacrificate cateva dotari ale telefonului. Samsung R410 este dotat cu o camera multi-megapixel si suporta conexiuni EVDO, dar include din pacate si un display VGA si viteze de transfer 1xRTT.

Din fericire, terminalul suporta Bluetooth stereo, drept consolare pentru cei care si-ar fi dorit transferuri si conexiuni mai rapide. Pretul noului Samsung se situeaza intre 150 si 200 de dolari, iar oferta include chat nelimitat pe AIM, mesaje text, acces internet, acestea crescand valoarea abonamentului axat pe convoribiri gratuite la 50 de dolari pe luna. In cazul in care va doreati un telefon pe care sa puteti vorbi nelimitat si sa scrieti mesaje extrem de eficient, R410 este alegerea excelenta.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×