Nokia iti aduce muzica gratuita acum!

1.441 ori
<b>Nokia iti aduce muzica gratuita acum!</b>Nokia a reusit sa surprinda pe toata lumea prin intermediul celui mai nou serviciu, "Comes with music" (Soseste cu muzica). Utilizatorii Nokia vor beneficia de un an de inregistrare gratuita la serviciul care permite downloaduri nelimitate de melodii pe...

Nokia a reusit sa surprinda pe toata lumea prin intermediul celui mai nou serviciu, "Comes with music" (Soseste cu muzica). Utilizatorii Nokia vor beneficia de un an de inregistrare gratuita la serviciul care permite downloaduri nelimitate de melodii pe telefon si PC.

Chiar si dupa ce perioada de un an va expira, aveti sansa de a pastra melodiile descarcate deja. Acest serviciu incredibil de generos nu are competitie la ora actuala. Ne intrebam totusi ce se ascunde in spatele ofertei, de vreme ce aceasta suna prea bine... Nu se stie inca, care dintre handseturile Nokia vor beneficia de gratuitate pentru acest serviciu. Universal Music este primul partener in cadrul serviciului oferit de Nokia, dar multi altii se vor alatura initiativei, odata cu trecerea timpului.

Descarcarea frenetica a melodiilor va incepe undeva la jumatatea anului 2008, iar accesul gratuit la muzica va pune presiune pe rivalul iTunes Music Store al celor de la Apple. Universal Music si-a retras suportul pentru iTunes in acest an, colaborand acum cu rivalii serviciului de la Apple. Ramane de vazut care vor fi conditiile gratuitatii de basm oferite de Nokia, iar noi banuim ca aceasta va fi disponibila doar in cazul terminalelor destul de scumpe.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×