Micromax Canvas Silver 5 este lansat oficial în India; telefon cu grosime de 5.1 mm și procesor Snapdragon 410

1.755 ori
<b>Micromax Canvas Silver 5 este lansat oficial în India; telefon cu grosime de 5.1 mm și procesor Snapdragon 410</b>Recent, pe piața din India cei de la Micromax au anunțat un nou device de tip smartphone, și anume modelul Canvas Silver 5. Spre deosebire de alte terminale lansate de către indieni, acesta a avut parte și de un eveniment special unde presa a avut...

Recent, pe piața din India cei de la Micromax au anunțat un nou device de tip smartphone, și anume modelul Canvas Silver 5. Spre deosebire de alte terminale lansate de către indieni, acesta a avut parte și de un eveniment special unde presa a avut ocazia să admire și testeze noul model cu grosime de 5.1 mm.

La prima vedere pare că acest terminal a fost inspirat din linia de design a lui Gionee Elife S5.1, telefon care măsoră 5.15 mm în grosime. Revenind la produsul Micromax, aflați că printre specificațiile sale avem un display AMOLED HD de 4.8 inch, 2 GB memorie RAM și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410.

Micromax Canvas Silver 5 este lansat oficial în India; telefon cu grosime de 5.1 mm și procesor Snapdragon 410

Primim 16 GB spațiu intern de stocare, un senzor foto principal Sony IMX219 de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, și o baterie de 2.000 mAh. Micromax Canvas Silver 5 cântărește doar 97 grame și măsoară doar 5.1 mm în grosime. Prețul său va fi situat în jurul valorii de 280 dolari.

Compania indiană a încheiat un contract de promovare a telefonului cu Hugh Jackman, actorul cunoscut pentru rolul Wolverine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×