Primele imagini cu telefonul UMi Iron dezvăluie un smartphone ce aduce cu un HTC combinat cu un iPhone

1.631 ori
<b>Primele imagini cu telefonul UMi Iron dezvăluie un smartphone ce aduce cu un HTC combinat cu un iPhone</b>Compania chineză UMi a prezentat &icirc;n ultimele ore o serie de fotografii cu noul său smartphone, modelul UMi Iron. Acesta se va lansa peste o săptăm&acirc;nă şi a avut parte de c&acirc;teva teasere interesante p&acirc;nă acum. &nbsp; Noul venit...

Compania chineză UMi a prezentat în ultimele ore o serie de fotografii cu noul său smartphone, modelul UMi Iron. Acesta se va lansa peste o săptămână şi a avut parte de câteva teasere interesante până acum.

Noul venit va fi anunţat pe 23 iunie şi va include un display LTPS de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD, dar şi o baterie de 3350 mAh. La bord vom regăsi o cameră frontală de 8 MP, o cameră principală de 13 MP cu senzor Sony IMX214, dar şi acustica HiFi, prin intermediul unor chipuri audio Texas Instruments. Handsetul aduce şi 3 GB RAM, Android 5.1 ca OS şi va avea un corp complet metalic, cu grosime de doar 7.9 mm.

UMi Iron

Încă nu e clar ce procesor se afla la interiorul lui Iron şi nu ştim dacă el va veni cu LTE sau nu, deşi şansele sunt mari să vină cu acest tip de conectivitate. Se remarcă aici şi marginile înguste ale ecranului, spatele uşor rotunjit şi butoanele virtuale Android. Există şi o imagine ce prezintă cutia acestui model, ce aduce un încărcător standard pentru Uniunea Europeană şi un cablu USB ca şi cel ce vine cu OnePlus One.

Primele imagini cu telefonul UMi Iron dezvăluie un smartphone ce aduce cu un HTC combinat cu un iPhone

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×