Micromax va lansa un telefon Android Go de 31 de dolari

652 ori
<b>Micromax va lansa un telefon Android Go de 31 de dolari</b>Descoperim astăzi faptul că indienii de la Micromax au în plan lansarea unui smartphone parte din programul Android Go, telefon ce va costa numai 31 dolari se pare. Această sumă ne duce din start cu gândul la un pachet hardware foarte slab

Iniţiativa Android Go primeşte tot mai mulţi aderenţi, după lansarea sa de anul trecut. Platforma light pentru terminale mobile, un soi de Android One pentru modele şi mai low end a debutat la Google I/O 2017 şi acum ar urma să ajungă şi pe un telefon Micromax de doar 31 de dolari.

Android Go oferă o optimizare a lui Android 8.0 Oreo pe terminalele cu specificaţii modeste. Practic vedem numai variante de Gmail Light, Maps Light şi tot aşa, pentru zonele globului unde conexiunea celulară şi 4G nu sunt prea răspândite şi nici WiFi nu e la îndemână. Micromax va lansa telefonul sau la nivel local în India, la suma de 31 de dolari, iar debutul are loc în această lună.

Preţul mediu al unui smartphone cu 4G în India este de 100 de dolari, dar modelele Android Go îl subminează serios. Ar fi deja în proiect şi ale handset-uri cu aceeaşi platformă de la jucători locali precum Intex, Lava sau Karbonn. Telefoanele care vor rula această versiune de Oreo pot avea 1 GB RAM sau chiar mai puţin, rezoluţii sub 720p şi procesoare low end de la Qualcomm şi Mediatek.

Orientul Mijlociu, Africa şi America Latină sunt pieţele ţintă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×