Microsoft a pierdut 18 miliarde de dolari În valoarea pe piață după anunțul legat de achiziția Nokia

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.053 ori
<b>Microsoft a pierdut 18 miliarde de dolari În valoarea pe piață după anunțul legat de achiziția Nokia</b>Se pare că achiziția segmentului de terminale și servicii de la Nokia a costat Microsoft mai mult decât cele 7.2 miliarde de dolari plătite finlandezilor. Gigantul software a pierdut 18 miliarde de dolari în valoarea de piață după acest anunț....

Se pare că achiziția segmentului de terminale și servicii de la Nokia a costat Microsoft mai mult decât cele 7.2 miliarde de dolari plătite finlandezilor. Gigantul software a pierdut 18 miliarde de dolari în valoarea de piață după acest anunț.

Evident că acționarii companiei nu au fost deloc mulțumiți de această evoluție a acțiunilor și valorii lor, dar se pot consola cu gândul că măcar se va produce o schimbare de CEO în viitorul apropiat. Interesant e că atunci când Ballmerși-a anunțat retragerea acțiunile Microsoft au crescut cu 7.3%, dar acum creșterea a fost anulată de vestea legată de Nokia.

Tim Schwartz, unul dintre managerii de fonduri care administrează miliardele celor de la Microsoft afirmă că în ciuda schimbărilor din cadrul companiei, mutarea legată de Nokia da senzația tot de conducere și strategie învechită. Acțiunile Microsoft au scăzut cu 6.6% de la anunțarea achiziției Nokia, compania din Redmond valorând acum 260 de miliarde de dolari.

Va reuși Microsoft să se redreseze sau va ajunge o "corabie naufragiată" împreună cu finlandezii?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×