LG Nexus 5 Își face apariția la FCC, cu LTE și ecran de 5 inch

1.340 ori
<b>LG Nexus 5 Își face apariția la FCC, cu LTE și ecran de 5 inch</b>După apariția unui prototip de Nexus 5 în clipul lui Android 4.4 KitKat, nici o scăpare de acest gen nu ne mai poate surprinde. La momentul postarii acelui clip, ochii ageri au observat un logo similar cu LG pe spatele terminalului, iar astăzi avem...

După apariția unui prototip de Nexus 5 în clipul lui Android 4.4 KitKat, nici o scăpare de acest gen nu ne mai poate surprinde. La momentul postarii acelui clip, ochii ageri au observat un logo similar cu LG pe spatele terminalului, iar astăzi avem noi argumente pentru acea teorie.

Se pare că un nou smarpthone care ar putea fi Nexus 5 ajuns la FCC, sub numele de cod D820. Imaginea de mai sus a fost extrasă dintr-o secțiune a documentelor FCC care făcea referire la încărcarea prin tehnologie Qi wireless a handsetului. D820 vine cu LTE în 7 benzi, Bluetooth 4.0, NFC și WiFi dual band. Aflăm că terminalul rulează firmware-ul M8974A, care indică prezența unui CPU Snapdragon 800.

Nexus 5

AnandTech a aflat din documente că terminalul va avea un ecran de 5 inch, mai bine zis 4.96 și va masura 131.9 mm în lungime și 68.2 mm în lățime. Mai jos vedeți prima apariție a lui Nexus 5 în clipul KitKat, iar designul sau amintește mai degrabă de un ASUS, Sony sau Motorola decât de un LG. Voi care credeți că va fi producătorul ales pentru a crea acest Nexus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×