Microsoft lansează tableta Surface 3, cu ecran HD de 10 inch, procesor Intel Atom x7 şi cu preţ de 499 dolari

1.169 ori
<b>Microsoft lansează tableta Surface 3, cu ecran HD de 10 inch, procesor Intel Atom x7 şi cu preţ de 499 dolari</b>Microsoft a anunţat ieri tableta Surface 3, un soi de versiune light a lui Surface Pro 3, modelul de anul trecut al tabletei flagship Microsoft. Ei bine, noul venit costă 499 de dolari &icirc;n versiunea de bază şi vine cu Windows 8.1 64 bit...

Microsoft a anunţat ieri tableta Surface 3, un soi de versiune light a lui Surface Pro 3, modelul de anul trecut al tabletei flagship Microsoft. Ei bine, noul venit costă 499 de dolari în versiunea de bază şi vine cu Windows 8.1 64 bit preinstalat.

Tableta va putea rula şi Windows 10 şi măsoară 8.7 mm în grosime. La bord avem un procesor quad core Intel Atom x7, un model Cherry Trail, iar dotările acestui device includ şi un display HD de 10.8 inch, cu aspect 3:2. Tableta cântăreşte 622 grame şi suporta input de la stylus, care se poate achiziţiona separat la preţul de 50 de dolari. În spate se afla o cameră de 5 MP, iar în faţă una de 3.5 MP.

Microsoft Surface 3

Ca de obicei pentru produsele Surface, noul venit integrează un kickstand cu diferite unghiuri de rabatare. Microsoft promite o viaţă a bateriei de până la 10 ore pe Surface 3. Produsul vine cu 64 GB stocare şi 2 GB RAM în varianta de bază, dar există şi o versiune cu 4 GB RAM şi 128 GB, plus suport LTE. Difuzoarele stereo cu acustica Dolby întregesc lista de dotări.

Tableta intra în magazine în luna mai, iar varianta LTE în iunie. Având în vedere similaritatea de preţ cu iPad Air 2, oare merită ales acest model sau cel Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×