Microsoft caută designeri pentru tableta Surface Mini de 7/8 inch

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 758 ori
<b>Microsoft caută designeri pentru tableta Surface Mini de 7/8 inch</b>Cu câteva zile în urma apărea pe web zvonul că au fost scăzute cerințele minime ale tabletelor pentru rularea lui Windows 8. Această modificare s-a produs la capitolul rezoluție minimă, care a scăzut și a dus imediat cu gândul la tablete Win 8...

Cu câteva zile în urma apărea pe web zvonul că au fost scăzute cerințele minime ale tabletelor pentru rularea lui Windows 8. Această modificare s-a produs la capitolul rezoluție minimă, care a scăzut și a dus imediat cu gândul la tablete Win 8 de 7 inch. Ei bine, acum o postare de job de la Microsoft confirma teoria, ba chiar indică faptul că există în pregătire un Surface Mini.

Postarea de job se afla pe site-ul Coroflot, site destinat designerilor și specialiștilor în design industrial din toată lumea. Postul Microsoft face referire la un produs care se va lansa în următoarele luni, iar respectivul job include cuvinte cheie că "echipa Surface", "viziunea Windows" și "un terminal puternic". Cel mai clar citat din postare este "lucrăm la viitoarea generație de Surface și este nevoie de voi!".

Nu puteam garanta până de curând că va exista un Surface 2, mai ales după vânzările timide ale lui Surface Pro și RT, care au atins în jur de 1.5 milioane de unități împreună. Totuși, o tabletă cu carcasa din magneziu, eventual cu stylus, cu Windows 8 la bord și eventual funcții de gaming Xbox sună bine. Dacă se umbla și la preț și se ajunge la o valoare de iPad Mini produsul deja poate deveni un hit!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×