Microsoft confirmă lansarea tabletei Surface 2, trimite invitații pentru evenimentul de pe 23 septembrie

905 ori
<b>Microsoft confirmă lansarea tabletei Surface 2, trimite invitații pentru evenimentul de pe 23 septembrie</b>Microsoft a confirmat ieri lansarea unei noi generații de tablete Surface, trimițând invitații la evenimentul dedicat acestui debut, programat pentru 23 septembrie. Lansarea va avea loc la New York și ne va aduce un nou Surface Pro și un nou Surface...

Microsoft a confirmat ieri lansarea unei noi generații de tablete Surface, trimițând invitații la evenimentul dedicat acestui debut, programat pentru 23 septembrie. Lansarea va avea loc la New York și ne va aduce un nou Surface Pro și un nou Surface RT.

Noul Pro se va numi Surface Pro 2, în vreme ce noul RT va renunța la particula "RT" și se va numi doar Surface 2. Aflăm că Surface Pro 2 va include un kickstand cu 2 nivele de mobilitate, iar dotările sale vor include un CPU Haswell și 8 GB RAM. Se pare că Microsoft ar fi renunțat deocamdată la ideea unui Surface Mini, care nu va fi lansat pe 23.

Haswell va aduce 2 ore în plus de funcționare pe Surface Pro 2, iar în ce privește modelul RT, el va rula Windows RT 8.1 și va avea un display Full HD, plus CPU Tegra 4. Viața bateriei lui Surface 2 va fi în jur de 8 ore și vom avea și un accesoriu Power Cover cu baterie inclusă. Așteptați-vă și la prezentări de jocuri de la Microsoft și la noi accesorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×