Microsoft anunta telefoanele Kin One si Kin Two, disponibile in Europa prin Vodafone

2.876 ori
<b>Microsoft anunta telefoanele Kin One si Kin Two, disponibile in Europa prin Vodafone</b>Ieri a fost o zi mare pentru Microsoft, care a anuntat oficial telefoanele Project Pink, cunoscute pana acum drept Pure si Turtle. Numele oficiale ale acestor terminale sunt Kin One si Kin Two si aflam ca ele vor sosi pe piata europeana in toamna, prin...

Ieri a fost o zi mare pentru Microsoft, care a anuntat oficial telefoanele Project Pink, cunoscute pana acum drept Pure si Turtle. Numele oficiale ale acestor terminale sunt Kin One si Kin Two si aflam ca ele vor sosi pe piata europeana in toamna, prin Vodafone.

Ambele handseturi sunt fabricate de catre Sharp si vin cu functii de social networking. Se pare  ca telefoanele dispun de un nou ecran Home, pe numele sau Kin Loop, care aminteste de MOTOBLUR de la Motorola, deoarece afiseaza sub forma de feeduri update-uri din Facebook, MySpace, Twitter si multe alte servicii de acest gen.

O alta functie a noilor telefoane este Kin Studio, cu rolul de a face backup-ul mesajelor text, al imaginilor, clipurilor video si contactelor de pe terminale, facand datele accesibile din orice browser web. Trecand in revista hardware-ul noilor modele, aflam ca Microsoft Kin One incorporeaza un ecran touch QVGA landscape, o tastatura QWERTY compacta, suport 3G, WiFi si un media player bazat pe Zune.

Microsoft Kin One

De asemenea, specificatiile sale includ o camera de 5 megapixeli si o memorie interna de 4 GB. Microsoft Kin Two vine cu un touchscreen HVGA si o tastatura QWERTY de dimensiuni mai mari decat cea de pe Kin One. In plus, acest handset suporta WiFi, 3G, vine cu un player Zune, 8 GB memorie interna si o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura video HD.

Microsoft Kin Two

Ambele telefoane vor rula o versiune necunoscuta de Windows Mobile, iar camerele lor sunt dotate cu blitzuri LumiLED si stabilizatoare de imagine. Verizon Wireless va vinde aceste produse in SUA incepand cu luna mai, dar europeanii vor mai astepta cateva luni pentru debutul terminalelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×