Sony Ericsson Zylo si Spiro, 2 noi telefoane Walkman la debut

2.084 ori
<b>Sony Ericsson Zylo si Spiro, 2 noi telefoane Walkman la debut</b>Sony Ericsson tocmai a anuntat 2 noi telefoane din seria Walkman, modelele Zylo si Spiro. Ambele suporta playback pentru fisiere FLAC si vin cu functia TrackID, plus suport pentru social networking via Twitter si Facebook. Zylo vine cu o camera de 3.2...

Sony Ericsson tocmai a anuntat 2 noi telefoane din seria Walkman, modelele Zylo si Spiro. Ambele suporta playback pentru fisiere FLAC si vin cu functia TrackID, plus suport pentru social networking via Twitter si Facebook.

Zylo vine cu o camera de 3.2 megapixeli, un display QVGA de 2.6 inchi, Bluetooth A2DP si un slot pentru carduri microSD, pentru spatiu de stocare extra, pe langa cei 260 MB memorie interna. Handsetul suporta conectivitate UMTS/HSPA, plus quadband GSM, iar lista sa de specificatii include radio FM, geotagging, captura video, functia PlayNow, jocuri 3D, suport Java, YouTube si streaming video.

Zylo

In ce priveste modelul Sony Ericsson Spiro, acesta incorporeaza o camera de 2 megapixeli, un display QVGA de 2.2 inchi, iar cea mai mare lipsa a sa este cea a suportului pentru conectivitate 3G. Beneficiati totusi de radio FM si Bluetooth, plus un slot pentru carduri microSD, care vor completa infima memorie de 5 MB. Spiro folosest browserul web Obig Q7, iar lista sa de dotari include si un speaker phone, captura video, functie lanterna, cronometru, jack audio de 3.5 mm si suport USB 2.0.

Ambele modele Walkman vor fi lansate in trimestrul 3 al acestui an, dar deocamdata preturile terminalelor nu sunt cunoscute.

Spiro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×