Microsoft anunţă telefonul Lumia 540, model dual SIM cu ecran HD de 5 inch şi preţ de doar 150 de dolari (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.055 ori
<b>Microsoft anunţă telefonul Lumia 540, model dual SIM cu ecran HD de 5 inch şi preţ de doar 150 de dolari (Video)</b>Microsoft a anunţat astăzi &icirc;ncă un model Lumia cu dotări bune şi preţ accesibil. E vorba despre Microsoft Lumia 540, un terminal dual SIM care vine cu ecran HD de 5 inch şi costă doar 150 de dolari. &nbsp; Handsetul se bazează pe un...

Microsoft a anunţat astăzi încă un model Lumia cu dotări bune şi preţ accesibil. E vorba despre Microsoft Lumia 540, un terminal dual SIM care vine cu ecran HD de 5 inch şi costă doar 150 de dolari.

Handsetul se bazează pe un procesor Snapdragon 200 quad core, tactat la 1.2 GHz, însoţit de 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus slot microSD cu capacitate de până la 128 GB. Lumia 540 rulează Windows Phone 8.1 versiunea Lumia Denim şi va suporta Windows 10 de îndată ce acea versiune de OS soseşte. Terminalul integrează o cameră de 8 MP cu autofocus şi bliţ LED în spate, dar şi o cameră frontală de 5 MP cu lentila wide angle.

Acest model Lumia e oferit la pachet cu 15 GB stocare în cloud via OneDrive, iar la bord mai găsim şi o baterie de 2200 mAh. Telefonul măsoară 9.35 mm în grosime şi cântăreşte 152 de grame. Lumia 540 este un device de tip Smart Dual SIM, ceea ce înseamnă că puteţi crea profiluri unice pentru fiecare cartela SIM, pentru a fi mereu sigur cu privire la cine sună, indiferent ce număr e format.

Terminalul va fi disponibil din mai, pe cyan, portocaliu, alb sau negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×