Huawei P8 va fi lansat oficial în această seară la ora 17:00 (ora României); iată unde putem urmări transmisia live

945 ori
<b>Huawei P8 va fi lansat oficial în această seară la ora 17:00 (ora României); iată unde putem urmări transmisia live</b>Astăzi, 15 aprilie, este ziua &icirc;n care producătorul chinez Huawei ne va dezvălui un nou smartphone premium, și anume Huawei P8. Acest terminal va sosi &icirc;ntr-o carcasă uni-body din metal și specificații de top la pachet. De asemenea,...

Astăzi, 15 aprilie, este ziua în care producătorul chinez Huawei ne va dezvălui un nou smartphone premium, și anume Huawei P8. Acest terminal va sosi într-o carcasă uni-body din metal și specificații de top la pachet. De asemenea, potrivit unor zvonuri anterioare, nu este exclusă nici prezența unui scanner de amprente integrat în butonul de unlock.

În așteptarea evenimentului ce va avea loc în Londra, cei de la Huawei dezvăluie noi postere oficiale ce fac referire la câteva dintre funcțiile acestui device. Observăm instrumente muzicale ce ar putea sugera o calitate audio de top, dar și câteva imagini ce fac aluzie la performanțele camerei foto în condiții low-light.

Acest telefon va adopta un senzor de 13-megapixel dotat cu bliț dual-LED, un display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core HiSilicon Kirin 930 și 3 GB memorie RAM. Lansarea este programată pentru ora 17:00 (ora României), iar evenimentul va fi transmis în regim de live streaming chiar aici.


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×