Microsoft anunță "Windows in the Car", rival pentru Apple CarPlay și sistem auto cu suport pentru comandă vocală (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 728 ori
<b>Microsoft anunță "Windows in the Car", rival pentru Apple CarPlay și sistem auto cu suport pentru comandă vocală (Video)</b>După debutul lui Apple CarPlay luna trecută, în această lună își face apariția o soluție echivalentă de la Microsoft, sub numele de "Windows in the Car". E vorba aici despre un sistem de conectivitate la bordul mașinii și infotainment, care a...

După debutul lui Apple CarPlay luna trecută, în această lună își face apariția o soluție echivalentă de la Microsoft, sub numele de "Windows in the Car". E vorba aici despre un sistem de conectivitate la bordul mașinii și infotainment, care a debutat deocamdată sub formă de concept.

Noul sistem are si comanda vocala la bord si sunt sigur ca va integra si Cortana intr-un mod sau altul. Acest produs a fost prezentat la conferința BUILD din San Francisco. Practic, prin Windows în the Car se proiectează ce e afișat pe ecranul unui smartphone pe consola centrala a automobilului. Tehnologia Mirrorlink este folosită aici pentru a extinde funcțiile unui handset Windows Phone la nivelul întregii mașini.

Windows in the Car

Veți putea face swipe prin meniuri și să apăsați pe tile-uri, să interacționați cu rețele de socializare, să ascultați muzica și să controlați prin comandă vocală diferite funcții. Mirrorlink beneficiază de suport din partea celor de la Toyota, Volkswagen, Honda și Citroen. Pe viitor dezvoltatorii vor putea crea aplicații speciale pentru mașină și va exista și un Marketplace special pentru acest segment.

Windows in the Car

Să sperăm că nu vom avea parte și de blue screen la volan…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×