Sony Xperia T2 Ultra disponibil prin eMAG.ro și evoMAG.ro!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.289 ori
<b>Sony Xperia T2 Ultra disponibil prin eMAG.ro și evoMAG.ro!</b>Anunțat oficial acum 2 luni, noul phablet Sony a ajuns de curând și pe plan local prin intermediul retaileri-lor eMAG.ro și evoMAG.ro, magazine online ce afișează un preț de vânzare similiar, situat în jurul valorii de 1.900 lei. &nbsp; Din punct...

Anunțat oficial acum 2 luni, noul phablet Sony a ajuns de curând și pe plan local prin intermediul retaileri-lor eMAG.ro și evoMAG.ro, magazine online ce afișează un preț de vânzare similiar, situat în jurul valorii de 1.900 lei.

Din punct de vedere al dotărilor, Sony Xperia T2 Ultra impresionează printr-un display Triluminos IPS HD de 6 inch, un procesor quad-core tactat la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare, slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED.

Sony Xperia T2 Ultra disponibil prin eMAG.ro și evoMAG.ro!

De asemenea, Xperia T2 Ultra reușește să ofere o baterie de 3000 mAh, unitate ce ar trebui să ofere destulă autonomie pentru ca la sfârșitul zilei încă să mai puteți realiza diferite task-uri. Acesta poate fi achiziționat prin intermediul eMAG.ro sau evoMAG.ro în varianta de culoare albă sau în varianta pe negru.

Prețuri Sony Xperia T2 Ultra:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×