Microsoft anunță Windows Store for Business; platformă dedicată unui mediu productiv

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 521 ori
<b>Microsoft anunță Windows Store for Business; platformă dedicată unui mediu productiv</b>La conferința dezvoltatorilor Build 2015 de aseară, Microsoft nu a dus lipsă de subiecte și produse de arătat la fața locului. Am aflat despre posibilitatea de transformare a unui telefon &icirc;n PC, despre o metodă mai rapidă de portare a...

La conferința dezvoltatorilor Build 2015 de aseară, Microsoft nu a dus lipsă de subiecte și produse de arătat la fața locului. Am aflat despre posibilitatea de transformare a unui telefon în PC, despre o metodă mai rapidă de portare a aplicațiilor iOS și Android pe Windows, cât și noi detalii despre Holo Lens.

De asemenea, compania IT a anunțat și Windows Store for Business, o platformă dedicată unui mediu productiv care va oferi aplicații destinate utilizării în mediul enterprise, dar și metode de plată business. Totodată, Microsoft va permite instituțiilor educaționale personalizarea și customizarea unui magazin de aplicații pentru elevi/studenți.

Aflăm că organizațiile își vor putea crea secțiuni private în cadrul Windows Store for Business, iar logarea în magazin se va face prin intermediul Azure Active Directory pentru o securitate sporită. Potrivit informațiilor dezvăluite la Build 2015, Windows Store for Business va fi lansat în această vară.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×