SmartWatch-ul Tag Heuer cu Android Wear oferă o viaţă a bateriei de 40 de ore

1.202 ori
<b>SmartWatch-ul Tag Heuer cu Android Wear oferă o viaţă a bateriei de 40 de ore</b>Tag Heuer, faimos producător elveţian de ceasuri a intrat inevitabil pe piaţa smartwatch şi pregateste un ceas care se va lansa &icirc;n această toamnă. Viitorul model va avea preţul de 1400 de dolari şi va veni cu Android Wear. &nbsp; Firma...

Tag Heuer, faimos producător elveţian de ceasuri a intrat inevitabil pe piaţa smartwatch şi pregateste un ceas care se va lansa în această toamnă. Viitorul model va avea preţul de 1400 de dolari şi va veni cu Android Wear.

Firma lucrează la un ceas smart de câteva luni bune, iar acum avem ceva mai multe detalii despre produs. Se pare că acest device va oferi o viaţă a bateriei de până la 40 de ore cu o singură încărcare, performanta admirabilă în comparaţie cu modele ca Moto 360 sau Apple Watch. Acesta din urmă oferă doar 18 ore de funcţionare cu o încărcare, spre exemplu.

CEO-ul Tag Heuer, Jean-Claude Biver a declarat că spera că Apple să vândă multe milioane de ceasuri, pentru că pe măsură ce vând mai multe, publicul va vrea şi ceva diferit şi va cumpăra produse Tag Heuer. Firma elveţiană a lucrat cu Google pentru a personaliza Android Wear într-un mod unic, iar un alt partener este Intel, care va furniza chipsetul de la interiorul smartwatchului.

Între timp aflăm că şi Gucci pregăteşte o brăţară smart, cu funcţii de mesagerie, telefonie, mail şi muzica.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×