Samsung Galaxy Xcover 3 este disponibil la Altex.ro pentru 1.099 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.548 ori
<b>Samsung Galaxy Xcover 3 este disponibil la Altex.ro pentru 1.099 lei</b>Cu puțin timp &icirc;n urmă, sud-coreenii de la Samsung anunțau oficial și debutul lui Galaxy Xcover 3, un smartphone rezistent la șocuri, apă și praf ce aduce specificații destul de bune și conectivitate 4G LTE la pachet. Modelul &icirc;n cauză...

Cu puțin timp în urmă, sud-coreenii de la Samsung anunțau oficial și debutul lui Galaxy Xcover 3, un smartphone rezistent la șocuri, apă și praf ce aduce specificații destul de bune și conectivitate 4G LTE la pachet. Modelul în cauză sosește astăzi în stocurile Altex.ro la un preț de 1.099 lei.

Printre specificațiile sale vom regăsi un display de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare ce poate fi extins prin intermediul unui card microSD și o baterie de 2.200 mAh. Vom primi o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 2 megapixeli și A-GPS, respectiv Glonass.

Samsung Galaxy Xcover 3 este disponibil la Altex.ro pentru 1.099 lei

Revenind la principala funcție a acestui device, și anume rezistența la apă și praf, aflăm că telefonul dispune de certificare IP67 (rezistă în apă de până la 1 metru timp de 30 minute), și de standardul MIL-STD-810G care oferă protecție la șocuri, vibrație, radiație solară, praf și umiditate.

Samsung Galaxy Xcover 3 poate fi comandat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×